Όλα τα προϊόντα μας φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας, γι’ αυτό η αποστολή τους γίνεται 5 - 10 μέρες από την επιβεβαίωση και εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που θέλετε η παράδοση να γίνει σε μεταγενέστερη ημερομηνία, θα πρέπει να μας ενημερώσετε στην τηλεφωνική επικοινωνία που θα γίνεται για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται με το βάρος, τον όγκο και την διεύθυνση αποστολής. Θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά για το ακριβές κόστος των μεταφορικών της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα μας συσκευάζονται σε σακουλάκι με κορδέλα και με το σωστό αμπαλάζ για την μεταφορά τους. Η μεταφορά τους γίνεται με ευθύνη του πελάτη. Το κατάστημά μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για καθυστέρηση της παράδοσης από την μεταφορική, την καταστροφή των προϊόντων και την απώλεια των δεμάτων κατά την μεταφορά.

Οι ώρες παραλαβής από το κατάστημα μας είναι καθημερινά 8:00-21:00. Για παραγγελίες άνω των 100 € τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν.

Για την επιβεβαίωση της παραγγελίας, κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, απαιτείται είτε εξόφληση της παραγγελίας είτε, σε περίπτωση αντικαταβολής, προκαταβολή 50% της παραγγελίας και εξόφληση με την παραλαβή. Σε περίπτωση που η κατάθεση του ποσού γίνει από άλλη τράπεζα, τα έξοδα του εμβάσματος επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου εσάς.

Επειδή τα προϊόντα μας φτιάχνονται κατόπιν της παραγγελίας σας, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές, με εξαίρεση την περίπτωση που αυτά που παραλάβατε δεν είναι αυτά που παραγγείλατε.

Επιτυχής προσθήκη προϊόντος
Επιτυχής προσθήκη προϊόντος στη Σύγκριση

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.